Business Development Manager

Vill du vara med och bidra till renare vatten i världen?

Marknaden för Primozones produkter är stor, försäljningsavdelningen i bolaget är väletablerad och stabil, även den tekniska produktutvecklingen fungerar väl. För att säkerställa att vi fokuserar rätt vill vi nu förstärka vår kommunikation med marknaden och väljer nu att satsa på en för oss ny roll och anställer en Business Development Manager , en roll som skapas för att lyfta blicken och få ett större helikopterperspektiv.

I rollen som Business Development Manager kommer man att arbeta med följande arbetsområden:

  • Strategic Product Planning
  • Business Area
  • Sales Tools
  • Market Research
  • Knowledge Management & Tranining

nledningsvis kommer fokus att vara på Business Areas dvs att titta på och utvärdera nya geografiska marknader, applikationer, segment, affärsmodeller. Rollen är såväl operativ som strategisk, vilket innebär att arbeta med leverans samtidigt som övergripande arbetsuppgifter såsom affärsplaner, M&A mm ska skötas.

Rollen rapporterar direkt till VD, ingår i ledningsgrupp samt har personalansvar för en person.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en utbildningsbakgrund inom ekonomi, marknad och/eller teknik på universitetsnivå. Du har tidigare erfarenhet från en säljande roll där du arbetat med tyngre kapitalförsäljning. Vidare söker vi dig som har arbetat med strategiska frågeställningar där arbete med affärs- produktutveckling, nya affärsmodeller, produktplanering, business areas mm har ingått.

Det är viktigt att du tidigare har verkat på en internationell marknad och att du har mycket goda kunskaper i engelska.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Primozone med Additude. Vid frågor om tjänsten kontakta Jeanette Söderling 0735-26 08 73


Låter detta lockande för dig skickar du, dock senast den 23 september, in din ansökan med tillhörande CV till: jeanette.soderling@additude.se

Primozone Production AB

Terminalvägen 2
SE-246 42 Löddeköpinge
Sweden

Mail: info@primozone.com
Phone: +46 46 70 45 70
Fax: +46 46 70 45 80